Administratie voor mijn eenmanszaak laten doen

Toen ik een paar jaar geleden mijn eenmanszaak begon zocht ik naar een bedrijf die mijn administratie kon doen. De eerste jaar is erg belangrijk om de administratie voor mijn eenmanszaak te laten doen. Vooral voor de belastingaangiften is dit erg belangrijk. Daarom zocht ik op het internet naar administratie eenmanszaak en kwam al snel het bedrijf genaamd Bennett’s Finance & Advice. Dit bedrijf leek mij wel het juiste voor mijn bedrijfje en besloot een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. 

Op de dag van mijn afspraak hielp een deskundige medewerker mij. Ik had heel mijn administratie al meegenomen en vertelde dat ik een eenmanszaak was begonnen en dat ik graag een bedrijf wilde die voor een laag tarief, maar goed werk levert, mijn administratie en belastingaangiften zou willen doen. De medewerker vertelde mij dat zij een aantrekkelijke prijs hebben voor de diensten die ik wilde laten doen en stelde een vrijblijvende offerte op. De kosten zijn inderdaad laag en ik besloot om dit bedrijf, voor een jaar, mijn administratie te laten doen.

administratie eenmanszaak

Al meer dan drie jaar klant bij dit bedrijf

De administratie voor mijn eenmanszaak, wordt nu al drie jaar gedaan door Bennett’s Finance & Advice. De kosten voor de diensten die zij doen zijn nog steeds laag. Wat ik vooral heel fijn vind aan deze onderneming is dat zij ten alle tijden mij op de hoogte houden van de werkzaamheden die zij verrichten voor mijn zaak. Ik weet zeker dat ik nog vele jaren bij hen blijft.

administratie eenmanszaak