juni 30, 2022

Instantmarketing.nl

Instant marketing en zakelijk advies

Bankdrukken op fitness banken

Bankdrukken is een nietje in de trainingsprogramma’s van de meeste fitnessliefhebbers. Het is waarschijnlijk uw eerste ervaring in de sportschool met fitness bank, en sindsdien bent u voortdurend op zoek naar het gevoel van uw eerste borstkolf. Om die reden, samen met zijn associatie met bodybuilding-grootheden en zijn plaats in powerlift-wedstrijden, zal de barbell-bankdrukken nooit uitsterven. Het zou ook niet moeten; het is een geweldige manier om groter te worden en kracht in uw bovenlichaam te krijgen. Maar voordat u aan het bankdrukken begint, moet u rekening houden met uw risico: beloningsverhouding en ervoor zorgen dat uw schouders kogelvrij zijn om aan de eisen van het bankdrukken met halters te voldoen. Dit artikel gaat over 2 eenvoudige strategieën die u kunt gebruiken om u langer in het bankspel te houden en om veelvoorkomende blessures bij fitness bank te voorkomen, terwijl u het week in week uit voortdurend uitvoert.

Oefen met perfecte techniek

Er is geen snelle oplossing of magische pil om u te helpen krijgen met wat u wilt. De beste manier om uw schouders beter te laten voelen tijdens het bankdrukken, behalve om te stoppen met bankdrukken, is door uw ego opzij te zetten, het gewicht van de stang te halen en uw techniek te oefenen. Omdat de halter uw schouders in een ontvoerde en extern rotatiepositie plaatst, benadrukt de bankdrukken uw rotatormanchet en borstspieren in posities dat ze zwak zijn. Dit kan uw kansen op blessures vergroten, vooral wanneer er meer gewicht aan de balk wordt toegevoegd of meer volume aan uw programma wordt toegevoegd. Door niet alleen uw schouders, maar uw hele lichaam in een gunstige positie te leren plaatsen, kunt u de druk op uw schouders verminderen en kunt u jarenlang bankdrukken blijven trainen.

Ga boven en buiten met uw rijen

Omdat het bankdrukken voornamelijk spieren aan de voorkant van uw schouder gebruikt, kunnen deze spieren vaak kort en strak worden als u hun antagonisten (spieren aan de andere kant van je lichaam) niet traint. Een geweldige manier om ervoor te zorgen dat er geen grote onbalans optreedt, is ervoor te zorgen dat uw programma ook voldoende roeivariaties bevat om uw bovenrug en de achterkant van uw schouders te trainen. Tel daar de uren op die u heeft doorgebracht op uw werk, autorijden of kijken naar uw telefoon en computerscherm waar de spieren aan de voorkant van uw schouder korter worden en u zult merken dat het nog meer nodig is om roeivariaties in uw programma op te nemen. We implementeren vaak een verhouding van ongeveer 2: 1 van rijen: drukken wanneer iemand een bench-gericht programma volgt of uren per week zittend op het werk doorbrengt.