Bedrijfstip: kalibratie van meetinstrumenten

meetinstrumenten

Maakt uw bedrijf veel gebruik van meetinstrumenten? Dan is is het verstandig om tijdig een kalibratie van meetinstrumenten uit te laten voeren door Kirat Kalibratie Service.

kalibratie

Kirat Kalibratie Service

Kirat Kalibratie Service (KKS) is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het kalibreren van meetinstrumenten. De term meetinstrumenten is in dit geval heel breed. Denk hierbij namelijk aan weegschalen, oscilloscopen, multimeters, digitale drukmeters, druktransmitters, digitale temperatuurmeters enzovoort, enzovoort. KKS heeft vele voordelen wat betrekking tot deze diensten. Zo biedt KKS de mogelijkheid om uw meetinstrument dezelfde dag weer terug in het huis te hebben. Dit is een groot voordeel ten opzichte van andere bedrijven. Ook scheelt deze service minder administratie en houd u meer tijd over. Wat ook een groot pluspunt is, is dat Kirat Kalibratie Service uw kalibratie termijn in de gaten houd. Zo krijgt u vanzelf een seintje van KKS als uw meetinstrumenten weer aan de beurt zijn voor een kalibratie ronde. Uiteraard bepaalt u zelf of u dit ook daadwerkelijk laat doen. Het is natuurlijk wel verstandig om te laten doen. Zo bent u er zeker van dat uw meetinstrumenten altijd meten alsof u het net heeft aangeschaft. Dan kan een hoop ellende schelen.

onafhankelijk

Persoonlijke ondervindingen

Ons bedrijf maakt al enige jaren gebruik van de kalibratie service die Kirat aanbied. Wij werken graag samen met dit bedrijf. Ten eerste omdat het heel professioneel en onafhankelijk word uitgevoerd. Ten tweede omdat we niet meer hoeven op te letten op het termijn dat er een kalibratie moet worden uitgevoerd. Dit houd Kirat voor ons in de gaten. Neem gerust eens een kijkje www.calibratie-service-kirat.nl en laat u informeren met deze geweldige service!

professioneel