Bij Brandhouse Rituals geniet je extra voordeel

Er zijn eigenlijk twee gedachten die bij ondernemers bij het horen van het woord ‘kerst’ door het hoofd schieten, te weten: het afronden van het jaar en zorgen dat het het volgende jaar nóg beter gaat en, het punt waar ik in dit blog verder op in wilde gaan, het zorgen voor kerstpakketten onder je personeel en bij je overige contacten en partners.

Gun jezelf en je personeel die ontspanning

Wellicht overbodig te vermelden dat het nogal wat voeten in aarde heeft om de pakketten te regelen – zeker wat betreft de vraag of je er wel de goede toon mee aanslaat bij je personeel – en dat dit vele van mijn bevriende collega-ondernemers dan ook elk jaar weer wat stress bezorgt.

Voor degene die zich in dit gegeven wellicht wel een beetje herkennen – vrees niet langer! Er is een uitgangspunt dat bij eenieder goed zal aanslaan en dat is verzorging. Zelf denk ik dat je een goed signaal uitstraalt als je een pakket van een verzorgingslijn aan je personeel aanbiedt, omdat je er feite ook mee zegt dat ze het waard zijn om ook van die ontspanning te genieten.

Sterk gereduceerde prijzen

Ik kan zelf Rituals aanraden, omdat dit een heel populair merk is dat zich echt onderscheidt in een rijke geur – in alle producten. Als ondernemer geniet je bij Brandhouse Rituals bovendien extra voordeel, omdat dit een business to business website is die zich speciaal heeft toegelegd op de pakketten en producten van dit merk. Het geheel is mooi vormgegeven en de pakketten zijn niet alleen een lust voor de neus maar ook voor het oog, maar natuurlijk valt ook te kiezen voor losse producten, zoals kaarsen, homeperfume en thee. Sterker nog, bij Brandhouse vind je van Rituals alles wat dit merk zelf ook in de collectie heeft – maar dan tegen sterk gereduceerde prijzen.