Boekhoudkantoor Gouda levert goed werk

Mijn vrouw en ik wilde graag de boekhouding professioneel uitbesteden. We zijn toen op internet gaan kijken voor bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en kwamen vervolgens uit bij Boekhoudkantoor Gouda. Op de website stonden veel goede recensies over het bedrijf. Zo stond er dat ze professioneel werk afleveren en daarnaast ook nog eens erg voordelig zijn. Dat zijn twee belangrijke punten waar je als ondernemer naar kijkt. 

Contact opgenomenBoekhoudkantoor-Gouda

Telefonisch had ik contact opgenomen met het bedrijf om vervolgens een afspraak te maken. Telefonisch werd ik erg prettig en zakelijk te woord gestaan. De mevrouw aan de telefoon gaf aan dat ik de volgende week al langs kon komen. Toen ik daar aankwam zag alles er netjes en verzorgd uit. Daar kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Tijdens de afspraak stelde ik een aantal vragen waar ze goed antwoord op konden geven. Het voelde daarom ook erg vertrouwt en besloot om mijn administratie bij hun neer te leggen.

Erg goede service

Sinds een paar maanden leggen we alles neer bij Boekhoudkantoor Gouda. De service is grandioos. Evenals het werk wat ze leveren. Alles klopt en daarom vind ik het ook echt een aanrader voor andere ondernemers. Alle punten waar je als ondernemer op let hebben ze. Namelijk een goede service, leveren kwaliteit en ze zijn voordelig, dus wat wil je nog meer? Kijk op de website voor meer informatie over de diensten die ze aanbieden. Ze zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.