De Verpakkingswebwinkel heeft mij geholpen

Dankzij De Verpakkingswebwinkel kan ik in ieder geval mijn pakketten verzenden. Normaal gesproken koop ik de dozen via de groothandel. Echter begon ik op een gegeven moment te merken dat de kwaliteit van de dozen niet bepaald goed zijn. Geregeld kreeg ik namelijk de klacht dat de doos kapot was bij het in ontvangst nemen van de bestelling. Hier baalde ik onwijs van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een ander bedrijf. Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik verbaasd met de hoeveelheid webshops die je kunt vinden.

De Verpakkingswebwinkel

De Verpakkingswebwinkel levert kwaliteit

Op de website van De Verpakkingswebwinkel ben ik terecht gekomen. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat de kwaliteit hoort te zijn van verpakking. Stevig en handig om te gebruiken. De minimale afname van dozen zijn 100 stuks. Al moet ik wel zeggen dat je als webshop zijnde dit onwijs snel heb verbruikt. Hierdoor is de minimale eis van 100 goed te doen. Dan alsnog zijn de kosten onwijs aan de lage kant en dat vind ik persoonlijk erg prettig. Ook de service die zij verlenen is perfect! Afgelopen week had ik een vraag en dat heb ik telefonisch gesteld. De vriendelijke medewerker aan de andere kant van de lijn had mij zeer netjes te woord gestaan. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het online te stellen.

Wij zijn inmiddels vaste klant geworden bij De Verpakkingswebwinkel. Dit omdat zij precies weten hoe dat de kwaliteit dient te zijn van de dozen.