Doming stickers in de beste kwaliteit

3D labels zijn het beste dat er is in stickers, eigenlijk een klein cadeautje op zichzelf. Deze labels met een voelbaar en zichtbaar verhoogd laagje hars stralen topkwaliteit uit. De kleuren zijn levensecht en helder, en het laagje hars maakt het 3d doming label bestand tegen alle weersomstandigheden. Ook in het verwerkingsproces is het prettig dat deze labels iets dikker zijn, want zo zijn ze gemakkelijk te pakken en te plakken. Met je keuze om dit te kopen laat je bovendien zien dat je het beste van het beste wilt bestellen. Exclusiviteit en luxe zijn de eerste associaties bij deze labels. Het maakt consumenten een beetje hebberig, ze willen je product graag kopen.

Een aantrekkelijke label, een prachtig etiket
Heldere kleuren, een veelkleurig logo, een aantrekkelijke uitstraling – dat kun je in één klap bereiken als je 3d doming stickers gaat bestellen. Het effect dat je bereikt als je deze stickers gaat bestellen is niet te evenaren door een ander soort etiket. Zegt het niet genoeg dat kinderen dol zijn op 3d stickers? De kleuren en het dikke glanzende harslaagje maken 3d doming bij uitstek geschikt voor luxe producten. De houdbaarheid van deze etiketten is hoog, en het bestellen van 3d doming stickers is een keuze die voor jarenlang plezier zorgt.

 

Sterke stickers
De kwaliteit in labels en etiketten varieert enorm. Natuurlijk is het logisch dat je de juiste soort wilt bestellen die past bij jouw product. Een prachtig en lang houdbaar label is het 3d doming label. Niet de goedkoopste keus, maar jarenlang mooi om te zien. Deze labels vindt je vaak terug in de auto-industrie. Het vloeibare laagje hars zorgt voor een 3d-effect en maakt de sticker onbreekbaar. De kleuren van een logo zijn in een uitvoering met 3d doming ongelooflijk helder en veel mooier dan op een vlak gedrukt etiket. Alleen het zien van je eigen logo in deze uitvoering is al een goede reden om deze schitterende 3d doming labels bij Qdentify.eu te bestellen.