Een fleece trui borduren is prachtig

fleece trui borduren

fleece trui borduren Ik liet vorige week een fleece trui borduren om te kijken of het misschien iets voor mij zou zijn. Mijn agrarische onderneming begint namelijk steeds meer te groeien en daarom is het de bedoeling dat ik mensen in dienst ga nemen. Zij gaan mij dan ondersteunen in verschillende werkzaamheden, zodat ik meer tijd overhoud om de administratie te doen. Dit klinkt misschien saai, maar het is wel nodig. Wel wilde ik zeker weten dat deze warm genoeg zouden zijn voor in de winter, want in Nederland is het dan toch vrij houd. Daarom had ik een proefdruk gevraagd en deze heb ik toen gekeken. Elke dag heb ik hem gedragen en ik heb niet een keer last gehad van de kou.

Het resultaat mag er zijn

fleece trui borduren

Het bedrijf dat nu mij nu gaat voorzien van heel veel fleece truien die geborduurd zijn, heet van van Dongen met de Kroon. Hier had ik al verschillende goede verhalen over gehoord en daarom heb ik in eerste instantie deze keuze gemaakt. Daarna werd ik zelf ook ongelofelijk vriendelijk geholpen en dit gaf mij veel vertrouwen in een verdere samenwerking. Inmiddels heb ik alle honderd stuks in huis en kijk ik uit naar de groei die ik ga doormaken. Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een mogelijkheid om bedrijfskleding te personaliseren, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op hun website. Hier staat heel veel informatie over alles wat zij jou te bieden hebben. Als jij nog meer wilt weten, kun jij ook altijd contact met hen opnemen.