Even voorstellen: de stucadoor uit Amsterdam, ADR Stukadoors

Op zoek naar een goede stucadoor Amsterdam, zoek niet verder en kijk eens op de site van ADR Stukadoors. Deze stucadoors hebben jarenlang ervaring wat betreft het aanbrengen van stucwerk op muren, wanden, plafonds en gevels. Tevens werken zij nauw samen met aannemers, opzichters en schilders en hierdoor kan een klus alleen maar sneller afgehandeld worden.

Voor ons bedrijf was de tijd aangekomen om eens alles goed aan te pakken en te renoveren. Natuurlijk moest dit snel en vakkundig gebeuren want het werk in ons bedrijf moest gewoon doorgaan. Nadat wij eerst een offerte hadden laten maken met de kosten wat wij ongeveer kwijt zouden zijn, zijn de stucwerkers aan het werk gegaan. 

Snel en vakkundig

Tijdens de werkzaamheden van de stucadoor uit Amsterdam zijn onze werkzaamheden gewoon doorgegaan. Elke keer werd er per ruimte stucwerk op muren, wanden, plafonds aangebracht nadat deze eerst grondig waren schoon gemaakt. Zodra er weer een ruimte klaar was moesten wij met onze werkzaamheden weer een ruimte opschuiven. Al met al was heet een beetje passen en meten, maar het resultaat mag er dan ook zijn. Ons bedrijf ziet er weer stralend uit, niet alleen binnen, maar ook buiten zien de gevels er weer stralend uit.