Financieel Administratief Medewerker worden

Ieder bedrijf heeft te maken met administratieve taken. Er is een enorme vraag naar professionals die uit de voeten kunnen met het verwerken van de financiën. Wie hiervoor het juiste diploma op zak heeft, heeft dan ook grote kansen op de arbeidsmarkt. Het is een zeer gevarieerd beroep waarbij je verschillende taken op je neemt. Het beheren van debiteuren en crediteuren, het maken van Excelsheets en overzichten en het verwerken van afschriften is hier een groot deel van. Past dit goed bij jou? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De opleiding

De Fabius opleiding zorgt ervoor dat je met het juiste diploma en de benodigde vaardigheden en kennis aan de slag kan bij een bedrijf. Iedere week woon je een drie uur durende les bij op een locatie bij jou in de buurt. Hiernaast ben je nog één dagdeel per week kwijt aan het ontwikkelen van je vaardigheden en het leren van de theoretische stof. Eerst volg je de algemene opleiding Administratief Medewerker, die je de basis meegeeft van het behendig omgaan met de computer en administratieve taken. Daarna volg je de vervolgopleiding. Binnen twaalf maanden ben jij aantoonbaar een goede Financieel Administratief Medewerker online en kan je aan de slag bij een bedrijf dat bij jou past!

Meteen beginnen

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan direct in, of vraag een brochure aan om je nog iets meer in te lezen. De praktijk leert dat wie motivatie toont binnen een jaar klaar is met de studie. Daarna kan je aan het werk en heb je een goede, gevarieerde baan te pakken!