gasveer

gasveerAls ondernemer zijnde kom je de nodige ondernemers tegen. Er zijn verschillende branches waar ik mee samen werk en pas geleden kwam ik een ondernemer tegen en met hem had ik het over gasveer inkopen. Ik heb erg goed contact met mijn klanten en dit is toch wel belangrijk. Op het moment dat u goed met de klanten praat dan is de kans kleiner dat ze weggaan. Ik was eigenlijk ook wel best benieuwd naar wat hij deed. Hij had namelijk een eigen fabriek en hij maakte enorm veel soorten producten. We hadden het vervolgens over de inkoop van diverse materialen en hij vertelde me dat dit niet altijd even makkelijk was.

gasEen mooi voorbeeld is het inkopen van gasveren. De gasveer is een belangrijk onderdeel van veel van zijn producten. Dit product was voor hem eerst lastig om te vinden. Er zijn natuurlijk wel een aantal aanbieders maar hij neemt alleen genoegen met het beste. Daarom gaat hij tegenwoordig naar Mparts. Dit bedrijf heeft voor iedere situatie de beste oplossing en zij zorgen ervoor dat u het beste presteert.

 

Breed assortiment!veer

Mijn klant vertelde dat ze hier gasveren verkopen van een Duits merk. Dit is een zeer goed en betrouwbaar merk. Het merk heet Bansbach en zij produceren al 40 jaar producten en hebben dus veel ervaring.Welke producten hij ook maakt. Mparts heeft het juiste product voor hem. Hij is dan ook erg blij met dit bedrijf en zij hebben toch ook wel een bijdrage aan zijn succes.