Heftruckcertificaat voor mijn personeel

code-95-2Samen met een kameraad van mij heb ik jarenlang samengewerkt. We hadden een transportbedrijf en dat ging erg goed. We wilde graag het bedrijf op meerdere plekken hebben. We hebben toen besloten dat ik het ene bedrijf zou nemen en hij de andere. We moesten wel weer nieuwe vrachtwagenchauffeurs hebben. We zijn toen opzoek gegaan naar nieuwe en die kwamen al vrij snel. Er waren een paar beginnelingen, dus die moesten wel nog hun Heftruckcertificaat halen. Samen met die kameraad van van mij hebben we onze rijbewijs gehaald bij Wesseldijk, dus wilde we hun ook daar laten lessen.

De samenwerking met Wesseldijk.download

Toen we onze nieuwe chauffeurs lieten lessen waren ze ongeveer na 15 lessen al klaar. Dat vind ik vrij snel en daar ben ik ze ook erg dankbaar voor. Ons personeel heeft het rijbewijs ook van ons gekregen. Ze zijn er erg blij mee en willen zo snel mogelijk beginnen zeggen ze. Ze zijn jullie erg dankbaar voor het helpen bij het behalen van hun Heftruckcertificaat. Hun rijinstructeur was erg aardig en hielp erg goed. Hij kreeg ook een groot compliment. Het is dan ook echt een aanrader om hier je rijbewijs te halen, want dan weet je tenminste zeker dat je goed geholpen word. Ook is dit bedrijf erg voordelig en als je het vergelijkt met andere bedrijven al helemaal.

images