logo_website_zs2

header_fv_btwBij het bedrijf waar ik werk was een ontzettend grote opdracht binnengekomen. Samen met een aantal collega’s moesten wij er voor zorgen dat de opdracht goed werd gedaan en dat de klant tevreden was. Toen de taken verdeeld werden heb ik een van de taken op mij gekregen en dat was het regelen van de import van bepaalde goederen. Er worden niet vaak dit soort opdrachten aangeleverd door klanten, maar ik dacht dat ik het wel kon regelen.

Heel veel papierwerk

Toen ik bezig was met de import was er zoveel administratie en papierwerk wat er gedaan moest worden. Op een gegeven moment moest ik rekening houden met artikel 23. Zelf heb ik het een en ander geprobeerd, maar ik merkte dat het niet helemaal goed ging. Mijn collega’s heb ik verteld wat het probleem was, maar niemand was bekend met dit en al helemaal niet met artikel 23.

icon_logo_smallOmdat alles in een keer goed moest gaan hebben wij gekeken naar externe hulp voor de import. Al snel kwam ik terecht bij Vatrepinfo. Het bedrijf was gespecialiseerd in van alles dat te maken had met import en de fiscale dingen die hierbij komen kijken en dus ook artikel 23.

Na een afspraak met dit bedrijf te hebben gehad wist ik zeker dat het uithanden geven van de import een goed idee was, zodat ik mijn collega’s kon helpen met de rest van de opdracht. De rest van de import is verder goed geregeld.

Uiteindelijk was de klant tevreden met de opdracht en wij waren daarom ook tevreden met Vatrepinfo!