Juridisch adviesbureau in Tiel

juridisch adviesbureau in tiel

Dit juridisch adviesbureau in Tiel is een aanrader op het gebied van Intellectueel Eigendom, Productregelgeving en/of handelsrecht. Ons bedrijf heeft hier en beroep op moeten doen omdat wij er niet uitkwamen met een concurrent van ons die opmerkelijk veel van ons kopieerde. Per toeval kwamen wij hier achter en dan geloof je je ogen niet. Iedereen weet toch dat dit niet mag? Enfin, wij hebben dit bedrijf eerst benaderd met onze opmerkingen. De directeur van dit bedrijf is bij ons op locatie geweest voor een gesprek hierover. Echter kwamen wij er niet uit omdat wij niet op één lijn kwamen. 

juridisch adviesbureau in tiel

Ik kan dit bureau zeker aanraden

Daarom heb ik een beroep gedaan op dit juridisch adviesbureau in Tiel. Toen ik mijn verhaal deed kon ik diezelfde week nog langs komen voor een gesprek. Hier heb ik mijn verhaal gedaan en tegelijk kreeg ik te horen wat de vervolgstappen zijn. Ik stond dus duidelijk in mijn recht! Samen hebben wij een brief opgesteld waarin de wensen en verwachtingen in hebben uitgelegd. Uiteindelijk is de zaak succesvol afgerond en ik ben zeer tevreden met de goede oplossing. Daarom wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Want voor een ondernemer is het belangrijk dat zij hierin niet worden onderbroken door een strafbaar feit. Daarom is het belangrijk om bij een goed kantoor terecht te kunnen met vraagstukken of om een procedure te starten. Kijk maar eens op de website voor alle informatie hierover.

juridisch adviesbureau in tiel