Wij gaan zeer mooie krijtborden kopen en deze bestellen wij online bij 2Bcreated . Sinds wij deze winkel hebben ontdekt is er een wereld voor ons open gegaan. Een bord op de stoep van ons restaurant trekt altijd mensen aan, vooral wanneer er op dit bord een zeer aantrekkelijk menu wordt geschreven. Natuurlijk kan je veel meer borden hier kopen, het assortiment is ook zeer uitgebreid. Wat dacht je van displays, menukaarthouders, deurhouders, postersystemen, spansystemen, binnenzuilen en vitrines. Voor ons restaurant hebben wij kleine borden voor op de tafels gekocht. Hier kunnen wij extra dingen opschrijven, zoals bijvoorbeeld het weekmenu waar de gaste4n een keuze uit kunnen maken.  

Gezellige kleurtjes op de tafels

Sinds wij krijtborden zijn gaan kopen ziet ons restaurant er een stuk fleuriger uit. Dit komt omdat wij speciale krijtstiften in verschillende kleuren erbij hebben gekocht. De bordjes die nu op de tafels staan zijn voorzien van een zeer kleurrijke tekst. Ook aan de muur hebben wij verschillende borden hangen, deze zijn met de spreuk van de week. Veel gasten vinden dit een zeer geslaagde actie en krijgen vaak zeer positieve reacties hierop.  

Wanneer je voor meer dan €100,- aan spullen koopt, dan is de bezorging gehaal gratis. Tevens streven zij bij  2Bcreated erna om binnen 24 uur de spullen op het juiste adres af te leveren.