Onze gasten zijn blij dankzij Xterior!

Xterior

Xterior Laatst ben ik in contact gekomen met Xterior en daar ben ik ongelofelijk blij mee. Hierdoor hebben wij namelijk ervoor kunnen zorgen dat onze gasten uit de wind en zon zitten. Sommige mensen vinden dat namelijk niet erg fijn. Er komen veel kleine kinderen en daarvoor is het ook helemaal niet goed om vol in het licht te zitten, dus wij hadden dit ook wel echt nodig. Hetgeen wat wij hiervoor hadden, paste niet goed bij de rest van onze inrichting. Het belangrijk om een goede uitstraling te hebben, want op basis daarvan maken mensen vaak een keuze om op jouw terras te gaan zitten. Daarom vroeg mijn baas mij dan ook om op zoek te gaan naar iets nieuws. Hij gaf mij een budget en toen ben ik het internet op gegaan.

Iedereen vindt het mooi

Xterior

Bij Xterior viel mij direct op dat het assortiment heel erg uitgebreid was. Daardoor zou het bijna onmogelijk zijn om hier niet te slagen. Ik zag verschillende dingen die mooi zouden staan bij ons buiten. Daarover ben ik toen even gaan overleggen en uiteindelijk heeft hij een keuze gemaakt. Deze bestelling heb ik diezelfde dag nog geplaatst en deze werd al na twee weken bij ons geleverd. Het was prettig dat wij lang hebben hoeven wachten, want eigenlijk hadden wij dit best wel dringend nodig. Inmiddels is het hoogseizoen begonnen en krijgen wij regelmatig complimentjes over hoe alles er nu uitziet. Daarom zou ik het ook iedere onderneming aanraden om hier eens een kijkje te nemen!