Op zoek naar mooie café inrichting

Een zeer goede vriend van mij is een eigen zaak begonnen, een café. Dit was een wens van hem waar hij al jaren over aan het dromen was en nu eindelijk mag uitkomen. Hij heeft al een zeer mooi pand gekocht in de buurt van het strand in Zeeland. Alleen komt er natuurlijk meer bij kijken dan alleen een pand kopen, er moet ook een inrichting komen. Via de site van Tinus Toog v.o.f. heeft mijn vriend een zeer mooie café inrichting kunnen vinden. Het grote voordeel aan Tinus Toog is dat veel van de café inrichting tweedehands zijn, hierdoor kan je tegen zeer aantrekkelijke prijzen de mooiste spullen kopen. Mijn vriend had op het internet al heel wat moois voorbij zien komen maar wilde alles met eigen ogen zien voordat hij een keuze ging maken. Omdat twee personen vaak meer zien dan één persoon had mijn vriend mij gevraagd of ik mee wilde gaan. Natuurlijk wilde ik met hem meegaan, was wel benieuwd wat hier allemaal te koop was.  technology-1106438_960_720-300x180

Eindelijk kan de bar worden geopend

Vandaag is de grote dag dat de droom van mijn vriend, het openen van een bar werkelijkheid gaat worden. Precies om acht uur vanavond wordt officieel het lint doorgeknipt door de burgemeester, waarna de deuren voor geopend zijn. Iedereen is welkom om het café van binnen te komen bekijken, er staat een hapje en drankje klaar. Ook de plaatselijke krant was uitgenodigd om dit heugelijke feit, met een mooie foto van het café in de krant te kunnen zetten. dsc00873-225x300