Opzoek naar drukkerij Aalsmeer

Omdat ik voor mijn bedrijf reclame folders wilde laten maken was ik opzoek gegaan naar drukkerij Aalsmeer. Door op het internet¬†Drukkerij Aalsmeer in te typen, kwam ik veel website’s tegen van verschillende drukkerijen. Zo ook de website van CopyCom. Deze onderneming sprak mij erg aan en besloot om een afspraak te maken met dit bedrijf. Al snel werd ik terug gebeld door een van de medewerkers en ik vertelde wat mijn wensen waren voor de reclame folders. De medewerker van dit bedrijf luisterde goed en ik mailde mijn wensen door aan hen. Al na een paar dagen kreeg ik een proefdruk, van de reclame folder, en deze zag er heel mooi en professioneel uit. De prijs die ik zou moeten betalen, voor de folders te laten drukken, viel mij erg mee. Daarom keurde ik de folder goed en kon de rest van de reclame folders gedrukt worden. Ook deze druk werd erg snel geleverd en zo kon ik een personeelslid rond laten gaan met onze mooie nieuwe folders.

copycom

Nieuwe klanten gekregen door folder

Door de drukkerij in Aalsmeer, hebben wij mooie reclame folders laten drukken en veel nieuwe klanten geworven. Doordat de folders er zo professioneel uitzagen en op heel mooi papier gedrukt zijn, kijken mensen sneller naar jou folder en onthouden zij het bedrijf eerder. Hierdoor heb ik besloten om de drie maanden een folder uit te brengen en deze folders laat ik natuurlijk drukken door CopyCom. Neem zelf een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.

zakelijk-250x250