Opzoek naar een boekhouder in Dordrecht

Voor mijn nieuwe onderneming ben ik opzoek gegaan naar een boekhouder in Dordrecht. Door boekhouder Dordrecht in te typen op internet, kwam ik terecht bij Fablo BV. Omdat je als beginnende ondernemer met andere dingen bezig wilt zijn dan met de boekhouding, heb ik contact gezocht met dit bedrijf. Zij vertelde mij dat ik me nergens zorgen over hoeft te maken en dat hun alles gingen regelen voor mijn bedrijf. Zij begeleiden mij met het aanmelden van de Kamer van Koophandel en Belastingdienst. Daarom wist ik zeker dat alles goed geregeld is voor mijn onderneming. Door dat te laten uitbesteden aan Fablo BV kon ik mij helemaal storten in mijn bedrijf en de dingen doen die ik belangrijk vind. Ook doen zij voor mijn bedrijf de boekhouding en de belastingaangiften. Nu hoef ik dat ook niet te doen in de avond uren en kan ik meer genieten van mijn vrije tijd. 

logo

Jaarverslag

We zijn nu een jaar verder met mijn bedrijf en heb net het jaarverslag binnen van Fablo BV. Ik ben zeer tevreden over het werk dat zij verrichten en  hierdoor laat ik mijn boekhouding niet meer door een ander doen. Voor de prijs hoeft u het ook zeker niet te laten. Alles wordt goed geregeld door dit bedrijf en raad dan ook iedereen aan, die een starter is van een onderneming, om hun boekhouding te laten doen door Fablo BV. Ga dus snel kijken op hun site en neem contact op met hen. Het is echt beter voor u en uw bedrijf.

afsprak