Stage bij een evenementen organisatie

5_54Stage bij een evenementen organisatie

Volgende week begin ik mijn stage bij een evenementen organisatie. Ik vind het lichtelijk spannend, maar heb er ook erg veel zin in. Ik heb deze evenementen organisatie al een tijdje op het oog, ik weet dat ze goed aangeschreven staan en dat het een goede ervaring is, daarbij doe je natuurlijk veel contacten op voor je toekomstige carrière. Ik wist dat ik bij de sollicitaties er uit moest springen, ik heb dus een film gemaakt waar ik mijzelf presenteerde, dit heeft de evenementen organisatie waarschijnlijk als goed ervaren, want ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Ik was ontzettend zenuwachtig toen ik langs kwam, had mij top gekleed maar had een totale black out, wat moest ik nou in godsnaam zeggen. Ik had een briefje waar ik wat steekwoorden op had geschreven en toen wist ik wel weer een beetje wat ik wilde zeggen. Toen ik bij de evenementen organisatie binnenstapte kwam er gelijk een kalmte over mij heen, de mensen waren zo ontzettend vriendelijk, ik schrok er van, maar kreeg ook gelijk rust, mijn zenuwen verdwenen als sneeuw voor de zon, het gesprek ging goed en een dag later werd ik gebeld; ik was aangenomen. Ik ben nu al bezig met de opdrachten bij de evenementen organisatie, ik weet nog niet precies wat mijn taak gaat worden maar ik wil op alles voorbereid zijn, daarom heb ik al verschillende draaiboeken en dergelijke gemaakt. We zullen zien, ik heb er in ieder geval erg zin in en ik hoop dat ik stukken verder kom met deze stage.