Tip van de dag: advocaat hilversum

1 Vandaag ga ik het hebben over advocaat hilversum omdat dit bedrijf mij pas geleden echt uit de brand heeft geholpen. Iedereen die een eigen bedrijf heeft herkent het wel. Alles loopt lekker tot dat er een fout gemaakt wordt. Dit gebeurde bij mij. Een werknemer maakte een fout in het werk dat hij afleverde aan een klant, de klant kwam vervolgens in de problemen en hij besloot weer om een rechtszaak tegen ons te beginnen.

Hulp nodig2

Deze klant eiste een enorme schadeclaim die er voor zou zorgen dat ik failliet zou gaan. Ik was het absoluut niet met deze claim eens. Er was dan wel een fout gemaakt, maar deze claim was echt bizar. Ik besloot daarom om snel opzoek te gaan naar een goede advocaat. Ik informeerde bij verschillende klanten naar goede advocaten. Uiteindelijk vertelde een klant me over advocaat Hilversum, deze advocaat had hem al meerdere keren uit de brand geholpen voor een goed tarief. Omdat deze klant zo tevreden was besloot ik om contact op te nemen met deze advocaat.

Goed geholpen

Ik nodigde de advocaat uit op kantoor voor een gesprek, ik legde hier mijn situatie uit en hij vertelde me dat dit zeker goed ging komen. Met goede moed ging ik de rechtszaak in, ik had enorm veel vertrouwen in de advocaat, dit omdat zijn plan gewoon erg goed was. Ik maakte me geen zorgen meer en dat bleek achteraf ook terecht. Mijn ex klant heeft de rechtszaak verloren en deze top advocaat heeft mij gered.