Coach

Wat is vitaliteit? Vraag je jezelf dit af? Dan is hier niet een eenduidig antwoord op te geven. Vitaliteit gaat vooral over energie. Vitale mensen zijn gezond, ontspannen, fit en productief. Als je vitaal bent, heb je de regie in eigen handen en meer leiderschap over jezelf. Eigenlijk is het een vaardigheid waarover iedere medewerker moet beschikken. Hierbij zijn de balans tussen belasting en herstel, ontspanning en inspanning, focus en pauze van essentieel belang.

Wat is vitaliteit

Wat is vitaliteit op de werkvloer?

Wat is vitaliteit op de werkvloer? Bij vitaliteit op de werkvloer zijn de medewerkers

gezonder, stressbestendig, flexibel en energieker. Door hun gezonde instelling hebben ze ook meer plezier in hun werk. Vitale medewerkers zijn meer bevlogen en dit zorgt voor een winstgevende organisatie met bevlogen medewerkers. Een vitaliteitsprogramma is dan ook iets dat op de agenda zou moeten staan van de meeste organisaties.

Vitalfacts

Hoe zorg je voor vitalere medewerkers?

Wil je dat je medewerkers vitaler worden? Dan is het raadzaam om een speciaal vitaliteitsprogramma in te zetten dat door een gespecialiseerd bedrijf is ontwikkeld. Een bedrijf als VitalFacts weet dat het lastig is om een levenspatroon te doorbreken of aan te passen. Om deze reden heeft het een speciaal programma ontwikkeld dat er voor zorgt dat je medewerkers vitaler worden op een persoonlijke en plezierige wijze.

Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers vitaal blijven?

Veel mensen associëren vitaal worden en blijven met heel veel sporten, een streng dieet en op tijd slapen. Iets dat de meeste mensen erg tegenstaat. Toch draait het daar niet helemaal om bij vitaal worden en blijven. Bij VitalFacts geloven wij erin om op een plezierige manier iedere dag 1 procent te verbeteren en niet terug te vallen. De zogenaamde “Fun Factor” is zeer belangrijk. Wij geloven er in om stap voor stap te werken aan een goede balans tussen een gezond lichaam, gezond gedrag, een goede mentale gezondheid en een gezonde leef- en werkomgeving.