Zij zijn de beste in schoonmaak in Eindhoven!

schoonmaak eindhoven

schoonmaak eindhovenVoor ons kantoor ging ik op zoek naar iemand voor de schoonmaak in Eindhoven. Degene die hier voorheen voor kwam, is namelijk met pensioen gegaan. Dit was een kennis van een van mijn medewerkers en die werkte niet voor een bedrijf. Daarom moesten wij zelf zorgen voor vervanging van haar. Zij deed haar werk altijd ongelofelijk goed, dus ik had best wel hoge verwachtingen van degene die hier nu zou komen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Cora Hoeks. Hierover las ik online alleen maar goede verhalen, dus dat gaf mij wel vertrouwen in haar diensten. Diezelfde dag heb ik meteen nog contact opgenomen met haar om verschillende dingen te vragen.

Helemaal tevreden

Gelukkig had dit schoonmaakbedrijf uit Eindhoven wekelijks nog een plekje voor ons vrij. Elke dinsdagochtend is zij nu bij ons te vinden en zorgt zij ervoor dat alles weer spik en span is. Nog geen 1 keer heb ik ergens iets over hoeven te zeggen, want zij is heel erg nauwkeurig. Alles is altijd weer helemaal als nieuw als wij beginnen. De prijs is ook heel erg goed en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik kan het iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen op haar website voor meer informatie!